eur:
394.01
usd:
363.56
bux:
66169.03
2024. március 2. szombat Lujza
Johannesburg, 2018. július 17.Barack Obama volt amerikai elnök beszédet mond a Nobel-békedíjas Nelson Mandela néhai dél-afrikai elnök születésének századik évfordulója alkalmából tartott megemlékezésen a johannesburgi Bidvest Wanderers Stadionban 2018. július 17-én. Mandela, a Dél-afrikai Köztársaság első fekete bőrű államfője 1918. július 18-án született, és 2013. december 5-én, 95 éves korában hunyt el. (MTI/EPA)
Nyitókép: -

Barack Obama hosszan írt a homoszexuális képzelgéseiről

A fiatal Barack Obama, 21 éves korában sokat filozofált a szexualitás, a gender és a szexuális orientáció kérdéséről - áll egy amerikai lap cikkében.

David Garrow Rising Star: The Making of Barack Obama című, a volt amerikai elnök életét bemutató könyvében meglepő részleteket tárt a nyilvánosság elé. A fiatal Obama ugyanis meghökkentő levelet írt.

Az életrajzi könyvhöz készült kutatás során David Garrow egy meglepő levélre bukkant, amit Barack Obama 1982-ben akkori barátnőjének, Alex McNearnek címzett. A levélben hosszasan fejtegeti a szexuális hovatartozás kérdését: „A homoszexualitást illetően azt kell mondanom, hogy szerintem ez egy kísérlet arra, hogy kivonjuk magunkat a jelenből, egy elutasítás talán a földi élet végtelen bohózatának állandósítására." - idézi a Newy York Post cikkét a Blikk.

Állítólag azt írta a ma már 2 gyermekes családapa, hogy

"tudod, én naponta szeretkezem férfiakkal, de csak képzeletben".

A levél az Emory Egyetem tulajdonában áll. Az intézmény nem engedi, hogy bárki elvigye, vagy lefotózza Obama írását. Az életrajzíróhoz úgy jutott el, hogy egy barátja szó szerint lemásolta neki az eredeti példányt, írja a The New York Post.

Címlapról ajánljuk
Életbe lépett az EU legszigorúbb idegenrendészeti szabályrendszere

Életbe lépett az EU legszigorúbb idegenrendészeti szabályrendszere

Március elsejétől kell alkalmazni Magyarországon az új idegenrendészeti szabályrendszert, amely január elején lépett hatályba. A törvény célja az, hogy migránsok még vendégmunkásként se érkezhessenek hazánkba, akik pedig itt vannak, azok ne vehessék el a magyarok munkáját.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×