eur:
389.64
usd:
363.42
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
ukrán drónok
Nyitókép: Anton Petrus/Getty Images

Az ukránok Moszkva egyik repülőterét támadhatták

A közösségi médiában megjelent felvételek szerint dróncsapás érte az orosz főváros egyik legnagyobb légikikötőjét, a domogyedovói repteret.

A Twitteren közölt információk alapján a dróncsapás hajnali 4 órakor érhette a repülőteret. A képek alapján nagy tűz keletkezett és úgy tudni, hogy a repülőteret le is zárták. Ugyancsak nem üzemel a Domogyedovóhoz közeli Vnukovó légikikötője. Állítólag az összes járatot Szentpétervárra irányítják.

Hivatalosan az orosz hatóságok arról számoltak be, hogy két, Moszkva felé tartó drónt, a szolgálatban lévő légvédelmi egységek lelőttek.

Moszkvában azt is közölték, hogy ugyancsak dróntámadás érte a Krím-félszigeten lévő Szevasztopolt. Állítólag két támadó ellenséges repülő eszközt sikerült a légelhárításnak lelőnie. Kilenc másikat elektronikai zavarással hatástalanítottak és a gépek a Fekete-tengerbe zuhantak.

A Telegramon publikáló BAZA azt közölte, hogy a támadás a Krímben lévő Novofedorivka repülőtere ellen irányult. A dróncsapás reggel 5 órakor tájban történt.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×