eur:
388.04
usd:
363.96
bux:
55488.28
2023. szeptember 21. csütörtök Máté, Mirella
Joe Biden amerikai elnök az általa kezdeményezett, videokonferencia keretében megrendezett demokrácia-csúcstalálkozón a washingtoni Fehér Ház kertjében álló Eisenhower kormányzati irodaházban lévő South Court előadóteremben 2023. március 29-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Abaca Press pool/Yuri Gripas

Joe Biden: ez halandzsa!

Halandzsának nevezve visszautasította az amerikai elnök azt a vádat, hogy megvesztegetési pénzt fogadott el alelnök korában. Joe Bident csütörtökön, a Rishi Sunak brit kormányfővel tartott washingtoni sajtótájékoztatón kérdezték az ügyről.

Joe Bident az FBI egyik meg nem nevezett informátorától származó 2020-as feljegyzés alapján vádolják a kongresszusi republikánusok azzal, hogy politikai intézkedésért cserébe pénzt fogadott el egy külfölditől.

Csütörtökön Nancy Mace, az alsóházi felügyeleti bizottság republikánus tagja újságíróknak azt mondta: megtekintette az FBI-birtokában lévő iratot, amely "bizonyíték arra, hogy az Egyesült Államok hivatalban lévő elnöke eladta országát egy megvesztegetési cselekmény részeként". A politikus sürgette a szöveg nyilvánosságra hozását.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.21. csütörtök, 18:00
Baán László
a Szépművészeti Múzeum főigazgatója, a Liget Budapest projekt miniszteri biztosa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×