eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik
CANNES, FRANCE - JULY 11: (EDITORS NOTE: Image was processed using digital filters.) Sean Penn attends the Flag Day photocall during the 74th annual Cannes Film Festival on July 11, 2021 in Cannes, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
Nyitókép: Pascal Le Segretain/Getty Images

Sean Penn az orosz invázióról forgat dokumentumfilmet Ukrajnában

A 61 éves színész-rendező ukrajnai tartózkodását órákkal az invázió kezdetét követően megerősítették, a VICE Studios számára készíti filmjét.

Az Oscar-díjas színészt csütörtökön Kijevben, az elnöki hivatalban tartott sajtótájékoztatón fotózták le, a képet később az Ukrán Egyesített Erők Műveleti Sajtószolgálata osztotta meg. Penn látható volt Volodimir Zelenszkij ukrán elnök Instagram-sztorijában is az NBC cikke szerint.

Penn nem először jár Ukrajnában: a politikai aktivistaként is ismert színész tavaly novemberben azért utazott az országba, hogy találkozzon a hadsereg tagjaival az Oroszország által támogatott donyecki szeparatisták elleni frontvonal közelében. Az Ukrán Egyesített Erők Műveleti Sajtószolgálata erről az útról is megosztott egy fotót korábban, amelyen a színész az ukrán fegyveres erők tagjaival beszélget.

Sean Penn 2015 októberében interjút készített Joaquín "El Chapo" Guzmán drogbáróval a Rolling Stone számára. Hónapokkal később a színész a CBS-nek adott interjújában elismerte, hogy a "cikk megbukott", mert nem váltott ki vitát az amerikaiak erkölcsi bűnrészességéről az országban előforduló, kábítószerrel kapcsolatos utcai erőszakban.

Az NBC kérdésekkel fordult a VICE-hoz, hogy többet tudjon meg a most készülő dokumentumfilmről, illetve megpróbálta elérni Sean Penn sajtósát is kommentárért, de nem járt sikerrel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×