eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
New York, 2016. november 9.Hillary Clinton demokrata párti elnökjelöltet tapsolja férje, Bill Clinton volt amerikai elnök egy New York-i szállodában tartott rendezvényen 2016. november 9-én, az elnökválasztás másnapján. A választást Clinton riválisa, Donald Trump republikánus párti jelölt nyerte. Clinton nyilvánosan elismerte a vereségét, és együttműködést ajánlott Donald Trumpnak. (MTI/EPA/Abaca pool/Olivier Douliery)
Nyitókép: MTI/EPA/Abaca pool/Olivier Douliery

Kórházba került Bill Clinton

Nem a koronavírus miatt.

Kórházba került két napja Bill Clinton volt amerikai elnök - erősítette meg a kaliforniai Irvine klinika egyik tisztségviselője.

"Bill Clinton korábbi elnököt kedd este szállították be a Kaliforniai Egyetem Irvine Egészségügyi Központjába egy Covidhoz nem köthető fertőzéssel" - közölte Clinton szóvivője, Angel Urena a Twitteren. Kiemelte, hogy a 75 éves politikus állapota javul.

A CNN amerikai hírtelevízió nem sokkal korábban arról számolt be, hogy az Amerikai Egyesült Államok 42. elnökét feltételezett vérmérgezés (szepszis) miatt kezelik a kórház intenzívosztályán. A CNN a kezelőorvosokra hivatkozva úgy tudja, a politikus nincs lélegeztetőgépen és főleg a magánszféra megőrzése miatt került az intenzívosztályra. Hozzátette, hogy jól reagál az antibiotikumokra, állapota pedig nem hozható összefüggésbe korábbi szívpanaszaival, illetve koronavírus-fertőzéssel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×