eur:
388.77
usd:
359.11
bux:
66263.18
2024. február 23. péntek Alfréd
Károly walesi herceg, brit trónörökös két fia, Vilmos herceg és öccse, Harry herceg (j) kíséri nagyapjuk, Fülöp edinburghi herceg koporsóját a windsori kastély Szent György-kápolnájába 2021. április 17-én. A 99 éves korában április 9-én elhunyt Fülöp herceget kívánságának megfelelően a kastélyparkban, a királyi család tagjainak fenntartott Frogmore Gardens temetkezési kertben helyezik végső nyugalomra.
Nyitókép: MTI/AP/Pool/Victoria Jones

Erzsébet királynő miatt nem siet a hazaúttal Amerikába Harry herceg

A királynő 95. születésnapja miatt döntött a maradás mellett.

Pár nap múlva ünnepli 95. születésnapját II. Erzsébet királynő, amit bennfentesek szerint nem fog idén megünnepelni. Ennek ellenére Harry herceg úgy döntött, hogy egyelőre nem utazik vissza Amerikába, ugyanis szeretne nagyanyja mellett lenni a születésnapján – írja a Life.hu.

A herceg egyébként a windsori Frogmore Cottage-ben szállt meg, ami nagyon közel van a királynő jelenlegi tartózkodási helyéhez – írja a Daily Mail.

Harry herceg a 99 éves korában elhunyt Fülöp herceg temetésére sietett haza korábban Londonba.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.02.26. hétfő, 18:00
Csizmadia Ervin
a Méltányosság Politikaelemző Központ igazgatója
Nincs megállás, újabb csúcson az amerikai tőzsdék

Nincs megállás, újabb csúcson az amerikai tőzsdék

Komoly emelkedéssel és új csúcsokkal zárult a csütörtöki kereskedés az Egyesült Államok tőzsdéin, miután az Nvidia a várakozásokat messze felülmúló negyedéves számokat közölt (megint), köszönhetően az AI-chipjei iránti keresletnek. Nem volt azonban ennyire pozitív a kép az Ázsiában, ahol leginkább vegyes mozgásokat lehetett látni, a japán piac zárva tartott. Európában is hasonló látszott a kereskedés első szakaszában, viszont délutánra elkezdett javulni a hangulat, és az amerikai piacokon is tovább folytatódik az emelkedés, a vezető indexek pedig új csúcsot döntöttek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×