eur:
392.5
usd:
367.4
bux:
66214.52
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Andrej Babis cseh miniszterelnök megkapja a koronavírus (COVID-19) elleni vakcinát a prágai katonai kórházban 2020. december 27-én. Ezen a napon kezdődik az Európai Unió (EU) tagállamaiban a lakosság összehangolt beoltása. Az Európai Bizottság december 21-én adott feltételes forgalombahozatali engedélyt a német BioNTech és az amerikai Pfizer gyógyszeripari vállalatok által kifejlesztett vakcina európai alkalmazására.
Nyitókép: Martin Divisek

Feketébe öltözött a miniszterelnök a koronavírus elleni vasárnapi oltáshoz Csehországban

Andrej Babis cseh miniszterelnök megkapta a koronavírus (COVID-19) elleni vakcinát a prágai katonai kórházban 2020. december 27-én.

Andrej Babis cseh miniszterelnök után a koronavírus (COVID-19) elleni vakcinát a prágai katonai kórházban 2020. A kormányfő után a 95 éves Emilie Repikova, egy második világháborús veterán kapta meg az oltást.

Vasárnap kezdődött az Európai Unió (EU) tagállamaiban a lakosság összehangolt beoltása.

Az Európai Bizottság december 21-én adott feltételes forgalombahozatali engedélyt a német BioNTech és az amerikai Pfizer gyógyszeripari vállalatok által kifejlesztett vakcina európai alkalmazására.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Prága, 2020. december 27.
Andrej Babis cseh miniszterelnök (j) megkapja a koronavírus (COVID-19) elleni vakcinát a prágai katonai kórházban 2020. december 27-én. Mellette a 95 éves Emilie Repikova, egy második világháborús veterán (b) várja, hogy sorra kerüljön. Ezen a napon kezdődik az Európai Unió (EU) tagállamaiban a lakosság összehangolt beoltása. Az Európai Bizottság december 21-én adott feltételes forgalombahozatali engedélyt a német BioNTech és az amerikai Pfizer gyógyszeripari vállalatok által kifejlesztett vakcina európai alkalmazására.
MTI/AP/Petr David Josek
Andrej Babis cseh miniszterelnök (j) megkapja a koronavírus (COVID-19) elleni vakcinát a prágai katonai kórházban 2020. december 27-én. Mellette a 95 éves Emilie Repikova, egy második világháborús veterán (b) várja, hogy sorra kerüljön. MTI/AP/Petr David Josek
Prága, 2020. december 27.
Andrej Babis cseh miniszterelnök (j) a 95 éves Emilie Repikovával, egy második világháborús veteránnal beszélget, miután megkapták a koronavírus (COVID-19) elleni vakcinát a prágai katonai kórházban 2020. december 27-én. Ezen a napon kezdődik az Európai Unió (EU) tagállamaiban a lakosság összehangolt beoltása. Az Európai Bizottság december 21-én adott feltételes forgalombahozatali engedélyt a német BioNTech és az amerikai Pfizer gyógyszeripari vállalatok által kifejlesztett vakcina európai alkalmazására.
MTI/AP/Petr David Josek
Andrej Babis cseh miniszterelnök a 95 éves Emilie Repikovával, egy második világháborús veteránnal beszélget, miután megkapták a koronavírus elleni vakcinát a prágai katonai kórházban 2020. december 27-én. MTI/AP/Petr David Josek

Címlapról ajánljuk

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×