eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Az új koronavírus elleni védekezésül szájmaszkot viselő Alla és Modzi az esküvője után a litván főváros, Vilnius házasságkötő palotája előtt 2020. április 3-án, amikor a koronavírus-járvány miatt szigorú kijárási korlátozások vannak érvényben a balti országban, így a házasulandókon kívül az esküvőn is csak a tanúk vehettek részt.
Nyitókép: Illusztráció - az új koronavírus elleni védekezésül szájmaszkot viselő Alla és Modzi az esküvője után a litván főváros, Vilnius házasságkötő palotája előtt 2020. április 3-án. MTI/AP/Mindaugas Kulbis

Átlépte a kétmilliót a gyógyult koronavírusosok száma

Majdnem minden hatodik amerikai, a spanyolokkal, németekkel, olaszokkal, brazilokkal kiteszik a felépültek felét.

Európai idő szerint péntek reggelre átlépte a 2 milliót a koronavírustól gyógyultan megszabadulók száma - derül ki a Worldometers adataiból.

A számhoz az Egyesült Államok 382 169-cel, Spanyolország 200 ezerrel, Németország 160 ezerrel, Olaszország 135 ezerrel, Brazília 126 ezerrel, Törökország 115 ezerrel, Irán pedig kereken 100 ezer fővel járult hozzá.

A számok között érdekesség, hogy az aktív esetszámban második Oroszország nincs a legjobban teljesítők között.

Ismert, Magyarországon a felépültek száma 1587.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×