eur:
395.44
usd:
372.11
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Nezavisni cestarski sindikat

Friss információk a horvát sztrádán balesetet szenvedett magyarokról

Stabil az állapota a horvátországi autópálya-kapunál történt baleset három áldozatának - közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium.

Menczer Tamás államtitkár elmondta, hogy a 38 éves apát és 8 éves fiát megműtötték, az intenzív osztályon vannak, nincsenek életveszélyben. A 38 éves anya állapota is stabil. Az apa és a fiú magyar állampolgár, az anya viszont nem. A minisztérium úgy tudja, hogy a család nem Magyarországon él.

A baleset Sveta Helena határában, az A4 autópályán, a Varasd (Varazdin) közelében lévő fizetőkapunál történt.

A család autójába a kapunál fékezés nélkül nagy sebességgel belehajtott egy BMW. A magyar autó úgy összetört, hogy háromnegyed órába tellett, mire sikerült kiszabadítani a benne ülőket.

A Jutarnji List, amely az ütközés pillanatáról a térfigyelőkamerák videófelvételét is feltette az oldalára, arról ír, hogy a balesetet okozó 35 éves férfi épp a mobiltelefonjával volt elfoglalva - szemtanúk a letekert ablak miatt hallani vélték, ahogy a férfi azt üvölti a telefonjába: "kurva" -, miközben 150 km/órás sebességgel, láthatóan fékezés nélkül, belecsapódott a fizetőkapunál várakozó magyar család autójába. Megrázó képsorok következnek:

Az óriási ütéstől a magyarok autója először nekicsapódott a beton úttorlasznak, majd a fizetőkapu bódéjának, ezután megpördült a tengelye körül, és egy másik bódénak, illetve az ott várakozó magyar rendszámú autónak is nekicsapódott.

A horvát lapok arra is kitérnek, hogy ez előtt a fizetőkapu előtt egyenes az út, ezt kihasználva sok sofőr rálép a gázra és veszélyes előzésbe kezd, hogy előrébb kerüljön sorra.

Címlapról ajánljuk

Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Az első napon leállíttatta a belga rendőrség a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciáját Brüsszelben. A helyi jelentések szerint a rendezvény folytatódik, de új vendégeket már nem engednek be. A hatóságok a délutánra meghirdetett ellentüntetésre hivatkozva akarják beszüntetni a konferenciát, amelyet korábban már két brüsszeli helyszín is elutasított.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×