eur:
394.06
usd:
365.66
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta

Megszökhetett egy Magyarországra tartó iráni bokszoló

Útban Magyarországra eltűnt egy válogatott iráni ökölvívó Bécsben - jelentette szombaton az Isna iráni hírügynökség, hozzátéve, hogy Mobin Kahrareh vélhetően megszökött az iráni küldöttségtől, hogy politikai menedéket kérjen Ausztriában.

Az edző és az iráni ökölvívó szövetség képviselői Irán bécsi nagykövetségét is bevonták a nehézsúlyú ökölvívó utáni keresésbe.

"Remélem, hogy Kahrareh helyes döntést hoz" - mondta a szövetség elnöke, Huszein Suri az Isna hírügynökségnek arra reagálva, hogy a sportoló esetleg megszökött.

A bokszolónak szerdán veszett nyoma, miután a küldöttség gépe leszállt Bécsben, ahonnan egy magyarországi nemzetközi tornára utaztak tovább. A keresésére irányuló erőfeszítések egyelőre nem hoztak eredményt.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×