eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Újabb pornós vád Trump ellen

Újabb pornószínésznő állítja, hogy egy 2006-os golfversenyen Donald Trump hotelszobájába invitálták - jelentette helyi idő szerint a The Daily Beast című amerikai hírportál.

Egy nappal korábban a The Wall Street Journal (WSJ) című konzervatív lap számolt be arról, hogy Trump egyik ügyvédje intézte, hogy egy pornószínésznő, a filmekben Stormy Daniels néven szereplő Stephanie Clifford pénzért cserébe hallgasson arról, hogy a golfversenyen együtt volt az elnökkel.

A szintén a felnőttfilmes szakmában dolgozó Alana Evans története megerősíteni látszik a lap értesülését. Evans azt állítja, hogy akkoriban nagyon jóban volt Clifforddal, a környéken járt, és össze is futottak.

"Stormy elmesélte, hogy találkozott Donald Trumppal, hogy van ez a golfverseny, és utána együtt lesznek, és engem is hívott. Stormy azt mondta, Donald pontosan tudja, hogy ki vagyok, és meg akar ismerni" - mondta el Alana Evans a The Daily Beastnek.

Evans elmondása szerint kolléganője az este folyamán többször is hívta, de ő nem ment.

"Négyszer-ötször hívott, az utolsó kettőnél már Donaldnál volt, hallottam is őt, ahogy belebeszél a hívásba, s azt mondja: gyere, Alana, bulizz velünk, várunk rád" - mesélte Evans a lapnak.

A The Daily Beast azt írja másik két, egymástól független forrásuk is megerősítette Trump kapcsolatát Clifforddal. A The Daily Beast azt írja, hogy a 2016-os választások előtt tárgyaltak is Clifforddal arról, hogy megírják a sztorit.

A Fehér Ház nem reagált a Daily Beast megkeresésére, de pénteken a WSJ-nek azt mondták: régi, újrahasznosított történetekről van szó, melyek a választás előtt is megjelentek, s melyeket Trump akkor is erőteljesen tagadott.

Trump 2005-ben vette feleségül Melaniát, aki 2006 márciusában adott életet közös gyermeküknek, Barronnak.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×