eur:
393.48
usd:
364.45
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Történtek szexuális molesztálások a berlini szilveszteri rendezvényen

Történtek elszigetelt szexuális molesztálások Berlinben, a Brandenburgi kapunál tartott szilveszteri rendezvényen - közölte hétfőn hajnalban a német főváros rendőrsége.

A gyanúsítottakat előállították - írta Twitter-fiókjában a berlini rendőrség.

A molesztálási esetek pontos számát a rendőrség egyik szóvivője hétfőn kora hajnalban nem tudta megmondani a dpa hírügynökség érdeklődésére.

A német fővárosban idén első ízben létesítettek úgynevezett "biztonsági zónát" az ünnepi eseményeken szexuális zaklatást elszenvedő nők számára. A zónában a német vöröskereszt válsághelyzetekre kiképzett segítői várják az esetleges áldozatokat.

A rendezvényszervezők közlése szerint több százezer látogatója volt vasárnap éjjel a Brandenburgi kapunál tartott szabadtéri showműsornak, amelyen mások mellett a Spider Murphy Gang rock-együttes és Conchita is fellépett.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×