eur:
388.81
usd:
361.79
bux:
67944.21
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Aggodalmát fejezte ki az uniós biztos Safarov szabadon bocsátása miatt

Aggodalmának és sajnálatának adott hangot csütörtökön Jerevánban Stefan Füle bővítési és szomszédságpolitikáért felelős uniós biztos annak kapcsán, hogy Azerbajdzsánban szabadon engedték Ramil Safarovot.

A biztos egy Örményországban tartott szemináriumon szólalt fel, és önmérsékletre intett az örmény katonatársát Budapesten baltával meggyilkoló, s ezért elítélt azeri tiszt ügyében.

"Tudom, hogy nagyon nehéz pillanat ez az örmények számára, és nem akarok a közelmúlt eseményeinek részletein időzni, de engedjék meg, hogy kifejezzem mély aggodalmamat és sajnálatomat azért a kárért, amelyet a békében és a bizalomban okozott az, hogy Ramil Safarov kegyelemben részesült és néhányan ünnepelték a bűneit" - mondta Stefan Füle.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×