eur:
404.67
usd:
374.17
bux:
74122.77
2024. október 28. hétfő Simon, Szimonetta

Megették halott társukat, hogy életben maradjanak

Megették halott társukat azok a tengeren hánykolódó dominikaiak, akik Puerto Ricóba indultak. Miután azonban a kapitány otthagyta a hajót, elvesztek és két hétig hánykolódtak a tengeren.

Úgy maradt életben öt bevándorló tizenöt napon keresztül a tengeren hánykolódva, hogy megették halott vezetőjüket. A csapatot a Dominikai Köztársaság partjainál találták meg, Puerto Ricóba tartottak volna. Más hallottak testét a tengerbe dobták, csak az utolsót tartották meg, hogy ne haljanak éhen.

A dominikai turisztikai miniszter, Francisco Javier Garcia elmondta, hogy a menekültek egyike meghalt a kórházban, a többi négy viszont jól van.

Összesen harminchárman indultak útnak Dominikáról Puerto Ricóba. Azt követően vesztek el a tengeren, hogy a kapitány elhagyta a hajót. A dominikai hatóságok azután kezdtek el nyomozni utánuk, hogy a hozzátartozók jelentették eltűnésüket.

Az öt túlélőt az Egyesült Államok parti őrségének helikoptere mentette ki szombaton. Kiszáradtak és földagadt a lábuk, de remélhetőleg fölépülnek. Azt még nem lehet tudni, hogy letartóztják-e őket.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Robban a Trump-féle mémrészvény, szakad az olajár

Robban a Trump-féle mémrészvény, szakad az olajár

Izgalmas napunk van ma a tőzsdéken: Európában alulteljesítenek az autógyártók, miután a Volkswagen konszern szakszervezeti vezetője arról beszélt, hogy akár három német gyárat is bezárhat a vállalat, és több tízezer munkahelyet is megszüntethetnek. Eközben a tengerentúlon nagyot ralizik a Donald Trump győzelmi esélyeivel együtt mozgó részvény, a DJT. Ázsiában jó hangulatban zajlott a kereskedés, Európában és a tengerentúlon pedig határozott emelkedést láthatunk, miközben jelentősen beesett az olaj ára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×