eur:
385.8
usd:
354.84
bux:
68884.72
2024. május 16. csütörtök Botond, Mózes

McCain nyelvnyújtogatós hangulatban

A kamera sosem hazudik - tartja a mondás, és valóban, az utolsó elnökjelölti vita után John McCain egy furcsa grimaszát örökítette meg egy fotós.

A Reuters hírügynökség fotósa az amerikai elnökjelöltek utolsó, október 17-i tévés vitájuk után kapta lencsevégre azt a pillanatot, amikor a republikánus párti John McCain hevesen gesztikulálva kinyújtotta a nyelvét.

Jim Bourg blogjában azt írta, hogy a váratlan grimaszra a két jelölt vita végi kézfogása után került sor. McCain és Obama elfordult egymástól, amikor a republikánus szenátor hirtelen kinyújtotta mindkét kezét - és a nyelvét is egy pillanatra, ahogy az a videófelvételen is látható. 

A fotós szerint McCain nem Obamára reagált ilyen furcsán, hanem Bob Schieffer moderátorra, aki a színpad rossz oldalára navigálta a politikust.

Amikor a fotós érzékelte McCain váratlan mozdulatát, azonnal lenyomta fényképezőjén a gombot, és sikerült két képet készítenie a villámgyors jelenetről. Bourg szerint a helyszínen lévő kollégái meglepődtek a nyelvnyújtogatáson, mert ők nem vették észre a jelenetet.

"Később megnéztem a televíziós felvételeket, és magam is meglepődtem azon, hogy milyen gyors volt McCain szenátor mozdulata" - írja Bourg, aki szerint a politikus 3-4 perccel később ismét kinyújtotta a nyelvét, amikor a színpadon felesége és Obama között állt. Ezt a pillanatot már több fotós is megörökítette.

Jim Bourg rengeteg e-mailt kapott, miután fotója bejárta a világsajtót. Sokan dicsérték, amiért ilyen gyorsan reagált, mások azonban kifogásolták, hogy nyilvánosságra hozta a képet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.16. csütörtök, 18:00
Kocsis Máté
a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője
Hamar lendületüket vesztették a tőzsdék

Hamar lendületüket vesztették a tőzsdék

Kedvező nemzetközi hangulattal számolhatunk a mai kereskedés során, hiszen tegnap megérkezett a hét legfontosabb adata, mely szerint az amerikai infláció a vártnál kedvezőbben alakult áprilisban, ennek hatására pedig mindhárom vezető amerikai indexet történelmi csúcsra küldték tegnap. Ezek után az ázsiai piacokon is pozitív hangulat uralkodott, azonban az európai tőzsdéken csak iránykeresés lászik. Itthon az utolsó blue chip is közzétette első negyedéves gyorsjelentését, a Magyar Telekom a bevételek és az EBITDA jelentős növekedéséről, valamint az idei profitvárakozás megemeléséről számolt be - a jelentést követően emelkedik a Telekom árfolyama.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×