eur:
388.66
usd:
361.56
bux:
68900.51
2024. május 9. csütörtök Gergely

Politikai elmebaj: Istent perelte be

Beperelte Istent egy nebraskai szenátor, mivel szerinte az Úr halállal és terrorizmussal sújtja az embereket. A bíró megszüntette az eljárást, mivel a vádlottnak nincs címe, nem lehet számára kézbesíteni a bírósági iratokat. A szenátor nem vetette el a fellebbezés lehetőségét.

Elvetette az Isten ellen benyújtott keresetet egy amerikai bíró, mivel a vádlottnak nincs címe, és nem tudják hova kipostázni az idézést és más iratokat.

Isten ellen egy nebraskai szenátor, Ernie Chambers nyújtott be keresetet. Azért perelte be tavaly a Mindenhatót, mert úgy látja, Isten halált, rombolást és terrort hozott a világra.

Chambers úgy látja, Isten megfenyegette a nebraskai embereket, és halállal, rombolással valamint milliók terrorizálásával sújtotta az emberiséget.

Mint mondta, részletesen tanulmányozni fogja a bírói végzést, mielőtt eldönti, fellebbez-e. Mint a szenátor megjegyezte, a bíróság elismerte Isten létezését, és ebből következik, hogy felismerte az Úr mindenhatóságát is.

Isten tud mindenről, tehát tudnia kell erről az eljárásról is - vélekedett Chambers, aki 38 éve szenátorkodik Nebraskában. Hozzátette, bárki beperelhet bárkit, akár Istent is.

Címlapról ajánljuk

Megérkezett a kínai elnök Budapestre

Este kilenc óra előtt szállt le Hszi Csin-ping gépe a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Orbán Viktor és Lévai Anikó fogadta az elnöki párt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
A Győzelem napjára készül Moszkva, ismét orosz finomítót ért dróntámadás – Híreink az orosz–ukrán háborúról csütörtökön

A Győzelem napjára készül Moszkva, ismét orosz finomítót ért dróntámadás – Híreink az orosz–ukrán háborúról csütörtökön

Hagyományosan május 9-én, csütörtökön tartják a Győzelem napi megemlékezéseket Oroszországban, amikor a náci Németország fölötti második világháborús győzelmet ünneplik. Moszkvában megtartják a szokásos katonai felvonulást, és beszédet mond Vlagyimir Putyin orosz elnök. Ukrajna az idén először május 8-án tartotta a második világháborús győzelem napját, ahogy a nyugati országokban jellemző. Vélhetően ukrán dróntámadás ért egy orosz olajfinomítót a Krasznodari területen, több tároló megsérült.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 9. 05:13
×
×
×
×