eur:
400.07
usd:
368.12
bux:
74228.2
2024. október 20. vasárnap Vendel

A slágerlistákat is meghódítaná Barack Obama - videó

Lemezzel jelentkezik Barack Obama, az amerikai demokrata párt elnökjelöltje. Az albumot természetesen egy soulkiadó dobja piacra. A dalokat digitális formában is le lehet majd tölteni a politikus honlapjáról. Vannak köztük régi slágerek, feldolgozások és eddig kiadatlan szerzemények is.

Hivatalos kampánylemezt ad ki Barack Obama, akit eddig is számos híres zenész támogatott.

Az egyik soulkiadó, a Hidden Beach Recordings dobta piacra a Yes We Can: Voices of a Grassroots Movement című lemezt, amelynek bevételei nem meglepő módon a demokrata elnökjelölt kampányának költségvetését gazdagítják majd - egészen a november negyediki választásokig, azt követően a további bevételeket a kiadó zsebeli be.

A tizennyolc dalt tartalmazó lemezt 25 dollárért lehet letölteni Obama honlapjáról, 30-ért pedig cédén lehet hozzájutni. Az amerikai zenei élet számos szereplője ahhoz is hozzájárult, hogy ezen a cédén jelenjen először némelyik dala.

Lionel Richie például Eternity című dalát dobta be a közösbe, az Eurythmics egykori sztárja, Dave Stewart az American Prayerrel, John Legend pedig egy U2-feldolgozással, a Pride in the Name of Love-ot bocsájtotta Obama rendelkezésére.

Ugyancsak kerültek a lemezre régi slágerek, John Mayer Waiting for the World Change-e, Jackson Browne Looking Eastje és Stevie Wonder Sign, Sealed, Delivered-je. Egyébként Yes We Can címmel már készült egy, a kampány felfokozott hangulatának megfelelően túlfűtött hangulatú klip is.


A republikánus jelölt, John McCain kampányában máris viccelődnek a lemezzel: "Ironikus, hogy egy gazdasági válság idején Obama nem gazdasági tervet készít, hanem rocklemezt."

Címlapról ajánljuk
Szenvedélybeteg család harcaiban mindenki vesztes, de leginkább a gyermek

Szenvedélybeteg család harcaiban mindenki vesztes, de leginkább a gyermek

Nemcsak mentálisan, hanem egészségileg is súlyosan sérülhetnek azok a gyerekek, akiket szenvedélybeteg szülők nevelnek – mondta az InfoRádióban Frankó András. A családterapeuta szerint sokan elveszítik a gyermekkorukat az önhibáztatás és az óriási terhek miatt, melyeket a szenvedélybeteg szülők miatt kell hordozniuk.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 20. 13:12
×
×
×
×