eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 13. vasárnap Ede, Kálmán

Keresztény Woodstock: pogó Jézusért

Idén harmincadik alkalommal rendezték meg a Creation rockfesztivált, a "keresztény Woodstockot" az Egyesült Államokban. Hetvenezren látogattak el az eseményre, és 200 résztvevőt a fesztivál utolsó napján kereszteltek meg.

Idén rendezték meg az Egyesült Államokban a harmincadik Creation rockfesztivált, ahol keresztény rockot, metált, punkot és hip-hopot is hallgathattak a résztvevők. A rendezvényre a mount union-i Agape Farmon került sor, június 25. és 28. között.

Együtt vagy 70 ezer emberrel, mindenki szeret mindenkit, és nem hallasz olyasmiről, hogy bárkit is megloptak volna, vagy hogy verekedés tört volna ki bárhol is - mondta Lily Ellerson, a fesztivál egyik résztvevője.

Volt, akinek a pólóján azt lehetett olvasni: "Mosh for Jesus", azaz "pogó Jézusért".

Jonathan Andreas, az egyik közreműködő zenész szerint "materialista, hedonosztikus, szexőrült világunkban kiürülnek az emberek, és válaszokat várnak a lét alapvető problémáit feszegető kérdéseikre.

Coutrney McLaren, egy 19 éves diáklány szerint a Egyesült Államok lelki háború felé tart. Sok múlik azon, mi történik a mi generációnkkal - mondja.

A Creation fesztivál Woodstock keresztény változata. Idén 70 ezer résztvevő volt kíváncsi a Jézus-követő zenekarok koncertjeire. A rendezvény utolsó napján 200 embert kereszteltek meg.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok előrenyomulnak a Donbaszban, ahol tegnap elfoglaltak egy települést, a kelet-ukrajnai fronton Toreck ostroma zajlik. Az ukránok kurszki területhódítása után Oroszország nem zárja ki, hogy Ukrajna meglepetésszerű támadást fog végrehajtani Rosztov megye vagy Transznisztria ellen. Németország 1,4 milliárd eurós katonai segélycsomagot küld Ukrajnának az év végéig, légvédelmi felszereléseket, harckocsikat, harci drónokat, tarackokat, páncélozott járműveket, radarokat és tüzérségi lövedékeket kapnak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 12. 19:26
×
×
×
×