eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 12. szombat Miksa

Bedugultak a horvát autópályák

A turnusváltás és közlekedési balesetek miatt dugók alakultak ki a horvát autópályákon - közölte honlapján a Horvát Autóklub.

Az A1-es autópályán, a csak mindkét irányban egy-egy sávban használható Mala Kapela alagútnál az Adria felé 2,5 kilométeres, Zágráb irányába 7 kilométeres kocsisor torlódott fel a déli órákra.

A Zárához (Zadar) közeli, szintén kétszer egy sávos Sveti Rok alagútnál 11 óra után baleset történt, ezért az ország belsejébe igyekvők 7 kilométeres dugóba kerültek, míg a tengerpart irányába másfél kilométeres a sor.

A Zágráb és Fiume (Rijeka) közötti A6-os sztrádán a tengerpart előtti szakaszon az Adria irányába a fizetőkapuknál időnként hosszabb kocsisorok torlódtak fel.

Jelentős, 10 kilométeres dugó alakult ki Fiume közelében, az isztriai Y-elágazónál mindkét irányban, és a Krk-szigetre utazóknak is fennakadásokra kell számítaniuk az utakon.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok előrenyomulnak a Donbaszban, ahol tegnap elfoglaltak egy települést, a kelet-ukrajnai fronton Toreck ostroma zajlik. Az ukránok kurszki területhódítása után Oroszország nem zárja ki, hogy Ukrajna meglepetésszerű támadást fog végrehajtani Rosztov megye vagy Transznisztria ellen. Németország 1,4 milliárd eurós katonai segélycsomagot küld Ukrajnának az év végéig, légvédelmi felszereléseket, harckocsikat, harci drónokat, tarackokat, páncélozott járműveket, radarokat és tüzérségi lövedékeket kapnak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 12. 19:26
×
×
×
×