eur:
388.53
usd:
360.76
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Belehalt a fejelésbe a veterán focista

Focimeccs közben kapott agyvérzést egy brit üzletember. A veterán játékos azután kezdett fejfájásra és nyakmerevedésre panaszkodni, hogy belefejelt a labdába. A pacemakerrel élő családapa három nap múlva halt meg a kórházban.

Belehalt a fejelésbe David Belk, egy építési vállalat 50 éves kereskedelmi igazgatója. A kétgyermekes férfi a Poynton FC veterán focicsapatában játszott, emellett pedig golfozott és síelt is.

A Chesire-i Macclesfieldben lakó férfi egy évtizede élt pacemakerrel, és vérnyomáscsökkentő gyógyszert, Warfarint is szedett - ez utóbbi elvékonyíthatja az agyi vérereket. Felesége, Sheila elmondta, hogy férje így is teljes életet akart élni.

Az üzletember egy vasárnapi meccs után kezdett fejfájásra és nyakmerevedésre panaszkodni. Szerdára már olyan rosszul érezte magát, hogy végül a felesége kórházba vitte.

Ajit Sofat neurológus azt mondta, talán a Warfarin okozta David Belk halálát, habár ezt nem mondaná biztosra. A Brit Szív Alapítvány azt javasolja mindenkinek, aki Warfarint szed, hogy ne sportoljon, és próbáljon meg máshogyan aktív maradni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×