eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 12. szombat Miksa

Nyolcéves kislányt erőszakolt és fojtott meg a tinédzser

Megerőszakolta és megfojtotta 8 éves szomszédját egy 14 éves fiú az Egyesült Államokban, a dél-karolinai Greenville megyében. A kislányra egy elhagyott házban találtak rá a rendőrök.

Egy elhagyott házban találtak rá a dél-karolinai Greenville megyei hatóságok a hétfőn eltűnt, 8 éves Dymia Janae Woody holttestére. A boncolás szerint a kislány megfulladt, miután megerőszakolták.

A gyanúsított a kislány szomszédságában lakó 14 éves fiú, akit már előzetes letartóztatásba helyeztek, mivel a DNS-teszt is megerősítette, hogy ő lehet az elkövető. A nevét nem hozzák nyilvánosságra. A két tinédzserről úgy tudni, hogy ismerték egymást.

Michael Hildebrand, a nyomozás vezetője elmondta: a fiút a bírósági idézésig előzetesben tartják.

Címlapról ajánljuk
Vámosi Péter az F1-es pilóták mentális problémáiról: ha valaki meginog, azt mások kőkeményen kihasználják

Vámosi Péter az F1-es pilóták mentális problémáiról: ha valaki meginog, azt mások kőkeményen kihasználják

Az autóversenyzéshez kell egy jó adag egoizmus is, és ha valaki kibillen az ideális állapotból, arra rögtön lecsapnak az ellenfelek – mondta az InfoRádióban a Motorsport Online főszerkesztője arra reagálva, hogy Lewis Hamilton nyíltan beszélt egy interjúban mentális problémáiról. Vámosi Péter hozzátette: a legtöbb pilóta azt mutatja a külvilágnak, hogy nagyon kemény, azt azonban csak a közvetlen környezetük tudja, mennyit vesz ki belőlük valójában a versenyzés és az állandó stressz.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×