eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Végeztek az al-Kaida egyik vezérével

Afganisztánban megölték az al-Kaida egyik iraki vezetőjét az amerikai erők vezette nemzetközi erők - közölte egy iszlamista honlapon a nemzetközi terrorista hálózat.

A tájékoztatás szerint Abu Szuleiman al-Otaibi, a militáns szunnita csoportokat és az al-Kaida iraki szárnyát tömörítő "Iraki Iszlám Állam" bírói testületének feje volt.

Az afgán hadsereg közben arról számolt be, hogy a szövetséges NATO-erők támogatásával hét tálib fegyveressel végzett két különböző katonai akcióban Afganisztán keleti részén.

Afgán politikusok szintén vasárnap tájékoztattak arról, hogy kétszát tálib rab hat napja éhségsztrájkot folytat a kandahári börtönben. Azt követelik, hogy független bizottság vizsgálja ki ügyüket.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül
tudósítónktól

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×