eur:
387.14
usd:
356.17
bux:
68088.24
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia

Bushék nem tartanak Oszama bin Ladentől

A Fehér Ház nem tart Oszama bin Ladentől. George Bush amerikai elnök tanácsadója szerint az al-Kaida vezére az új videoüzenet ellenére "szinte tehetetlen".

Bin Laden barlangjában rejtőzik, ahonnan legfeljebb egy videoüzenet küldésére képes, nem pedig egy Amerika elleni újabb támadás megszervezésére - mondta Frances Fragos Townsend, Bush belbiztonsági tanácsadója.

Bin Laden új videoüzenetet intézett az Egyesült Államokhoz a 2001. szeptember 11-i terrortámadások hatodik évfordulója alkalmából.

A nemzetközi és az amerikai politikában meglepően tájékozottnak tűnő 50 éves terrorfőnök nem fenyegette meg nyíltan Amerikát, de figyelmeztetett, hogy az Egyesült Államok katonai és gazdasági hatalma ellenére sebezhető.

Címlapról ajánljuk
Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Hét magyar és egy olasz volt azon a kishajón, amelyet letarolt a szállodahajó Verőcénél. Eddig egy ember menekült meg, az olasz férfi. A kishajót is megtalálták már és kiemelték. Öt embert még keresnek. Ketten biztosan meghaltak.

Vége az extrém drágulásnak, erős nyári balatoni szezon jöhet

A munkaerőhiány enyhülésének és a vendéglátóipar magára találásának köszönhetően idén csak kisebb mértékű, 8-10 százalékos áremelkedés várható a Balatonnál. Járdi Roland, a vg.hu újságírója az InfoRádióban elmondta: kedvező hatással van az árszínvonalra az is, hogy négy évszakossá váltak a helyi szálláshelyek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×