eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Börtönviselt pedofilt tartóztattak le a kislány elrablása kapcsán

Gyermekmolesztálás miatt korábban már elítélték azt az olasz férfit, akit csütörtökön tartóztattak le a Portugáliában eltűnt négyéves brit kislány ügyében. A hatóságok egy portugál nőt is kihallgattak az ügyben, akit korábban illegális örökbefogadásokkal hoztak összefüggésbe.

Csütörtökön a spanyol rendőrség letartóztatott egy olasz férfit, akinek köze lehet a Portugáliában eltűnt négyéves brit kislány, Madeleine McCann elrablásához. A hatóságok egy portugál nőt is kihallgattak az ügyben.

A 61 éves Danilo Chemello korábban 18 hónapot már börtönben töltött Franciaországban gyermekmolesztálás miatt, míg portugál barátnőjét, Aurora Pereira Vazt törvénytelen örökbefogadásokkal hozták kapcsolatba.

Az őrizetbe vett olasz férfi állítólag pénzt követelt az 57 napja eltűnt kislány szüleitől, cserébe pedig elárulta volna az eltűnt a gyermek tartózkodási helyét.

A portugál rendőrség tájékoztatása szerint még meg kell állapítani, hogy milyen közvetlen kapcsolatba hozható Chemello a lány eltűnésével.

A spanyol rendőrség szóvivője kiemelte, hogy már hetek óta megfigyelték az olasz férfit, aki megpróbált kapcsolatba lépni Madeleine szüleivel. Hozzátette: elképzelhető, hogy csalókról van szó, de a nyomozás még nem zárult le. A hatóságok egyértelmű bizonyítékot még nem találtak az olasz férfi és portugál barátnője ellen.

Korábban egy spanyol újságíró azt állította, bizonyítéka van arra, hogy egy "Francia" néven ismert bűnöző rabolta el Madeleine-t, és adta le egy nemzetközi pedofil hálózatnak, de a lány még életben van.

A négyéves Madeleine McCann 57 nappal ezelőtt tűnt el az ágyából egy portugál üdülőhelyen, miközben szülei egy közeli étteremben vacsoráztak.

Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.

Lehet, hogy most a britek átléptek egy határt

Kijev nyugati szövetségesei eddig megtiltották az ukrán erőknek, hogy a nyugatról szállított fegyvereket Oroszországon belüli helyszínek ellen használják
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Ha ekkora barátaink a lengyelek, miért nem kereskedünk velük többet?

Ha ekkora barátaink a lengyelek, miért nem kereskedünk velük többet?

Magyarország külkereskedelme az elmúlt évtizedekben jelentősen átalakult, és bár a lengyel-magyar gazdasági kapcsolatok tartották a lépést a változással, kiugró teljesítményről nincs szó, hiába a szoros kulturális és politikai kapcsolatok. A Lengyel-Magyar Gazdasági Kamarával együttműködésben készült cikkünk annak jár utána, hogy milyen hasonlóságok és különbségek vannak a lengyel és a magyar üzleti környezetben, valamint hogy milyen kihívásokkal nézhetnek szembe magyar cégek, amikor belépnének a lengyel piacra.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×