eur:
389.59
usd:
361.88
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Fordulat az elrabolt kislány ügyében

Helyi lapinformációk szerint Spanyolországban letartóztattak egy olasz férfit a Portugáliában elrabolt négyéves brit kislány, Madeleine McCann ügyében. A letartóztatást a déli kikötőváros, Algeciras közelében hajtották végre.

Csütörtök hajnali öt órakor a spanyol rendőrök letartóztattak egy olasz férfit, akinek köze lehet a Portugáliában eltűnt négyéves Madeleine McCann elrablásához.

A szomszédok szerint a rendőrök még késő délután is a helyszínen voltak, a házat és annak környékét fésülték át. A hírt a belügyminisztérium is megerősítette.

Az egyik spanyol hírtévé szerint az őrizetbe vett férfi pénzt kért az eltűnt lány szüleitől, cserébe elárulta volna az eltűnt kislány tartózkodási helyét.

Közben az ügyben tolmácsként dolgozó portugál újságíró azt állította a brit The Sun napilapnak, hogy a férfin kívül egy portugál nőt is letartóztattak.

A négyéves Madeleine McCann 56 nappal ezelőtt tűnt el az ágyából egy portugál üdülőhelyen. Szülei azóta minden követ megmozgattak előkerítése érdekében, de eddig nem jártak sikerrel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×