eur:
395.79
usd:
358.86
bux:
72373.37
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

Három év után is bíznak a kislány előkerülésében

Egy, a Portugáliában egy hónappal ezelőtt eltűnt brit kislány esetéhez nagyon hasonló eset történt Olaszországban három évvel ezelőtt.

Denise Pipitone négyéves korában, 2004-ben tűnt el szicíliai otthonából, ám családja továbbra is bízik benne, hogy egészségesen előkerül.

A kislány arcképét bemutató plakátok továbbra is kint vannak az utcákon, és egy internetes oldalt is létrehoztak, amelyen jelentkezni lehet, ha valaki látta vagy látni vélte a gyermeket.

Az utolsó nyom az volt Denise Pipitone eltűnése után, hogy két nappal később egy biztonsági őr néhány romával látott egy lányt Milánóban. "Hova visznek?" - kiabálta akkor a gyermek a biztonsági őr elmondása szerint.

Címlapról ajánljuk
Medián: csak két párt jutna be a parlamentbe, ha most lennének az országgyűlési választások

Medián: csak két párt jutna be a parlamentbe, ha most lennének az országgyűlési választások

A választani tudó biztos szavazók körében négy százalékra csökkent a Fidesz-KDNP előnye a Tisza Párttal szemben – derül ki a Medián legfrissebb felméréséből. Hann Endre, a közvélemény-kutató cég vezetője az InfoRádióban elmondta: más pártok támogatottsága nem éri el az öt százalékot, ezért egyre inkább úgy tűnik, hogy a kétpárti berendezkedés felé tart a magyar belpolitika, ami a legérzékenyebben a DK-t és a Mi Hazánkot érintheti.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×