eur:
396.46
usd:
360.15
bux:
71984.74
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

Az erőszak és a szex miatt záratták be a tévét

Venezuelában vízágyúval és könnygáz-gránátokkal oszlatta fel a rendőrség az egyik magántelevízió bezárása ellen tüntető tömeget.

A venezuelai hatóságok közlése szerint a tiltakozók köveket és üvegeket dobálták, négy rendőr könnyebben megsebesült.

Az egyetlen országosan is fogható, ellenzéki hangvételű tévéállomás azután fejezte be sugárzását, hogy a venezuelai elnök elutasította műsorszórási engedélyének megújítását.

Hugo Chávez indoklása szerint a Radio Caracas Television veszélyt jelentett az országra. Elnémulásával egyetlen nagyobb ellenzéki hangvételű tévé marad talpon Venezuelában, a Globovision, de ennek adása az ország nem minden részében fogható.

Bújtogatás és szexualitás miatt zárták be

A baloldali elnök és hívei azzal vádolják az RCTV-t, hogy 2002-ben bujtogatta a kőolajipari ágazatot megbénító országos sztrájk mögött állókat, akiket az államfő "puccsistáknak" nevezett.

Ezen kívül azt is felróják a televíziónak, hogy megsértette a műsorszórási törvényt, s rendszeresen sugároz olyan műsorokat, amelyekben túlteng az erőszak és a szexualitás.

Címlapról ajánljuk
Szakértő: januártól magyarként jön az orosz olaj Ukrajnán át, a biztosítás a kulcs

Szakértő: januártól magyarként jön az orosz olaj Ukrajnán át, a biztosítás a kulcs

Hétfőn jelentette be a Mol, hogy sikerült megállapodnia az Oroszországból Ukrajnán át érkező kőolaj folyamatos tranzitszállításáról. Az InfoRádió Hortay Olivért, a Századvég energia- és klímapolitikai üzletágának vezetőjét kérdezte a részletekről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×