eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Nem tudhatja meg a Big Brother ház lakója: dráma történt a családjában

Dagad a botrány Ausztráliában az országban futó Big Brother sorozat miatt: az egyik szereplővel eddig nem tudatták, hogy meghalt az apja.

Emma Cornell egy hónapja él a valóságshow - világtól elszigetelt - házában. A műsort adó televíziós csatorna úgy döntött: nem mondják el a szereplőnek, hogy az édesapja a múlt héten rákban meghalt.

A csatorna azzal védekezik, hogy a döntés megfelel Emma Cornell családja akaratának.

Emma Cornell barátja, Tim Santon azt mondta: a nő édesapja nem akarta, hogy lánya szomorú legyen, vagy úgy érezze, el kell hagynia a házat a temetés miatt.

Elképzelhető, hogy szomorú lesz, amikor kijön és megtudja, mi történt, de úgy gondolom, megérti majd a döntést - tette hozzá.

Chris Hall, aki egy, a gyásszal és a halál tényének elfogadásával foglalkozó ausztrál szervezet szóvivője, azt mondta: a döntés nem szolgálja Emma Cornell érdekét.

Az ausztrál Big Brother nem először kavar indulatokat: tavaly két férfi játékost kellett visszaléptetni, miután szexuálisan zaklatták egyik nőtársukat, és ezt a nézők panaszáradata követte.

A nagy-britanniai Big Brother azzal kavart indulatokat január közepén, hogy a ház több lakója rasszista megjegyzéseket tett társukra, Shilpa Shettyre, az indiai filmipar egyik legfénylőbb csillagára. Részletek itt!

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×