eur:
396.24
usd:
359.75
bux:
71805.06
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

Hihetetlen, de igaz: egyre laposabb a Föld

Új szolgáltatást kínálnak az indiai tanárok. Bárkit korrepetálnak matematikából vagy természettudományokból Nagy-Britanniától az Egyesült Államokig. Ráadásul igen olcsón.

India már régóta üzletet lát abban, hogy átveszi a világ nagy cégeitől azokat a részfeladatokat, amelyeket távmunkában is el lehet végezni. Ilyen például a telefonos ügyfélkapcsolat, amelyet egy angolul kiválóan beszélő diplomás indiai sokkal olcsóbban végez el, mint a Föld nyugati felén bárki.

Most azonban úgy tűnik, már nem csak a multiknak ajánlják fel szolgáltatásaikat. A matematikatanárok az interneten tartanak korrepetálást bárkinek, aki ezt kéri tőlük.

Nagy-Britanniában egy középiskolai tanár 25-50 fontért (10-20 ezer forintért) vállal egy magánórát. Az indiai központú cégek azonban havi 50 fontot kérnek, amelyért korlátlan számú órát adnak az interneten keresztül. Azaz ha egy diák 15 órát vesz egy hónapban, akkor egy alkalom csak 3,3 fontba kerül neki.

Mindezért azt ígérik, hogy magasan képzett tanárok foglalkoznak a gyermekekkel. Az internetes órákhoz szükséges szoftver percek alatt letölthető, aki pedig igényli, annak ingyenesen segítséget adnak ahhoz, hogy alkalmazkodjon az új típusú képzéshez.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×