eur:
390.69
usd:
364.1
bux:
68237.16
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Kétszer is gondolja meg, mielőtt hazatelefonál a munkahelyéről!

Egyenesen a vállalat igazgatója kapja meg azoknak a telefonhívásoknak a listáját, amelyet magánügyben bonyolítottak le a beosztottai a munkahelyükről. Johannesburgban olyan automatikus hívásellenőrző programot kínál egy cég, amely akkor is kiszűri a magánszámokat, ha a telefonáláshoz nem kell külön kód.

"Ha valaki minden reggel 9 órakor felhívja ugyanazt a számot, és csak harminc másodpercig beszél, akkor elég nagy bizonyossággal állíthatjuk, hogy a feleségének szólt haza" - hangsúlyozta a programot forgalmazó cég termékmenedzsere.

Robert Picton elismerte, hogy szolgáltatásuk nem egyedülálló, hiszen több cég is foglalkozik híváselemzéssel. Õk azonban az elsők, akik az így kapott információt egyenesen at adott vállalat vezetőinek juttatják el.

Kód sem kell


A rendszer ráadásul azokon a munkahelyeken is működik, ahol a munkatársaknak nem szükséges egy személyre szóló kódot beütni, hogy telefonálni tudjanak.

Az új rendszer használata révén 10-15 százalékkal csökkenthetik telefonszámlájukat a cégek, nem is beszélve arról a nyereségről, amelyet az alkalmazottak termelnek, ha nem telefonálhatnak, tette hozzá.

A rendszer ráadásul csak a notórius telefonálókat "bünteti", azoknak a kiszűrésére koncentrál, akik órákat lógnak a telefonon, és hatalmas számlákat csinálnak magánhívásaikkal a munkáltatójuknak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett  – Ukrajnai háborús híreink kedden

Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett – Ukrajnai háborús híreink kedden

Az orosz harctéri veszteségek legalább felét az ukrán drónok okozzák, főleg az FPV kamikaze-drónok, de mellettük komoly gondot okoznak az aknagránátokat dobáló „bombázódrónok” is – állítja az egyik nagyobb orosz háborús Telegram-csatorna harctéri forrásokra hivatkozva. Ukrán források vasárnap este három donbaszi falu elvesztését ismerték el, ugyanakkor geolokáció alapján nagyon úgy néz ki, hogy ennél jelentősen mélyebben törték át az orosz csapatok a frontvonalat. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×