eur:
390.67
usd:
364.82
bux:
68272.18
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Vízbe fojtotta esküvői álmait

Egy kocsmai veszekedés után összepakolta vőlegénye cuccait, és a furgonnal együtt a kikötő vizébe lökte egy brit hölgy. A férfi a főnökétől tudta meg, hogy a rajta lévő ruhán kívül semmije sem maradt - a teherautó ugyanis a szállító cégé volt, ahol dolgozik.

A főnök meglepően jól fogadta, hogy 15 ezer fontos (5,5 millió forintos) kárt okozott neki a feldühödött asszonyka.

"Csak azt nem értem, miért nem a saját autójába pakolta össze Jason cuccait, és miért nem azt lökte bele a kikötő vizébe" - nyilatkozta a tulaj, aki abban bízik, hogy a biztosító megtéríti majd a kárt.

Hét év, két gyerek

A 24 éves pár hét éve él együtt, és két közös gyermekük is van. Éppen most akartak összeházasodni, az incidens előtti napon fizettek be kétezer fontot (732 ezer forintot) egy karibi nászútra.

Az esküvőből azonban aligha lesz valami. "Nem mondtam még meg neki, hogy lefújom az esküvőt, de szerintem, már tudja" - nyilatkozta a pórul járt Jason Wilson.

Óvadék ellenében szabadlábon


A vita azon robbant ki, hogy a férfi még mulatott volna a barátaival, de Emma Thomason haza akart menni.

"Emma egy csöppet sem sajnálja, amit tett. Szerinte mindenért én vagyok a hibás" - panaszkodott a fiatalember.

A fiatalasszonyt óvadék ellenében szabadlábra helyezték. A tűzoltóknak húsz órás megfeszített munkába került, mire ki tudták emelni a teherautót a whitehaven-i kikötő vizéből; a mentés során részben ki kellett szivattyúzni a vizet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett  – Ukrajnai háborús híreink kedden

Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett – Ukrajnai háborús híreink kedden

Az orosz harctéri veszteségek legalább felét az ukrán drónok okozzák, főleg az FPV kamikaze-drónok, de mellettük komoly gondot okoznak az aknagránátokat dobáló „bombázódrónok” is – állítja az egyik nagyobb orosz háborús Telegram-csatorna harctéri forrásokra hivatkozva. Ukrán források vasárnap este három donbaszi falu elvesztését ismerték el, ugyanakkor geolokáció alapján nagyon úgy néz ki, hogy ennél jelentősen mélyebben törték át az orosz csapatok a frontvonalat. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×