eur:
396.6
usd:
359.93
bux:
71911.16
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett

Helyreteszik a férfiakat a nők városában

Turistákat várnak a világ egyetlen olyan településére, ahol hivatalosan is a nők uralkodnak. A férfiakat itt keményen megbüntetik minden rendetlenkedésért.

"A nők uralkodnak, a férfiak engedelmeskednek" - ez a rend a nők falvában, a szecsuáni Longsujhuban.

Mivel a világon nincs még egy olyan település, ahol hivatalosan is ez lenne a rend, a kínai turisztikai hivatal komoly esélyt lát arra, hogy a falut turistaközponttá fejlesszék. Ennek érdekében 200-300 millió jüant (4,7-7 milliárd forintot) szánnak az infrastruktúra fejlesztésére, de várnak hazai és külföldi befektetőket is.

A település jelszava: "a nők sosem hibáznak, a férfiak pedig soha nem mondhatnak nekik nemet".

A turistacsoportokat "dominák" fogadják majd a település határában, akik eldöntik, hol vásárolhatnak, vagy ülhetnek le pihenni a látogatók. Az engedetlen férfiakat azonnal megbüntetik: kukoricára térdepeltetik, vagy bezavarják az étterem konyhájába mosogatni.

Címlapról ajánljuk
Rajnai Gergely: új politikai kommunikációról árulkodik a kötcsei beszéd

Rajnai Gergely: új politikai kommunikációról árulkodik a kötcsei beszéd

A Méltányosság Politikaelemző Központ vezető elemzője szerint Orbán Viktor kötcsei beszéde arról tanúskodik, hogy a kormányoldal új tónusra áll át a június 9-ei választások eredményére reagálva. Rajnai Gergely úgy látja, hogy a kormányfő megpróbál bűnbakot képezni Matolcsy György jegybankelnökből.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.10. kedd, 18:00
Sayfo Omar
a Migrációkutató Intézet kutatásvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×