eur:
397.28
usd:
360.42
bux:
71742.77
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett

Leleplező könyvet írt Hillary Clintonról a sztárújságíró

Életrajzi könyvet írt az elnökségre pályázó Hillary Clintonról az egyik leghíresebb amerikai oknyomozó újságíró, a Watergate-botrányt is kirobbantó Carl Bernstein.

Hillary Clinton több mint kétszáz barátját, munkatársát és ellenségét szólaltatta meg Carl Bernstein az Egy nő szolgálatban (A Woman in Charge) című könyv írása közben.

A Watergate-botrányt is kirobbantó újságíró engedélyt kapott, hogy betekinthessen a volt First Lady egyik legközelibb barátnője, a 2000-ben elhunyt Diane Blair eddig nem publikált levelezésébe és magánirataiba, amelyek az 1990-es évektől végigkövetik Hillary Clinton tevékenységét.

A kiadó szóvivője, Paul Bogaards szerint a szerző egy teljesen semleges nézőpontból vizsgálta meg a New York-i szenátor életét, és az olvasók egy kiegyensúlyozott portrét tarthatnak majd kézben. Hozzátette: Carl Bernstein olyan megállapításokra jut a könyvben, hogy Hillary Clinton múltbéli szavai és írásai egymásnak ellentmondtak.

A 640 oldalas könyv első kiadása 350 ezer példányban jelenik meg június 19-én.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
Este indult meg az új forintgyengülés

Este indult meg az új forintgyengülés

Jelentős gyengülést szenvedett el hétfőn a forint a vezető devizákkal szemben, amellyel kilógott a régiós mezőnyből, így magyarspecifikus okok állhatnak a mozgás mögött. A várt alá bukó magyar inflációs adat nyomán kedden tovább esett a forint, délelőtt megközelítette a 398-as szintet az euróval szembeni árfolyam, így újabb egyhavi forintmélypontot látunk. Délután aztán elkezdett visszaerősödni a magyar fizetőeszköz, amit este gyorsan egy felszúrással el is veszített.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×