eur:
397.38
usd:
360.28
bux:
72123.85
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett

Donald Trump fizeti Schwarzenegger adósságát

Tízezer dollárt (1,8 millió forintot) adott Donald Trump Arnold Schwarzeneggernek kampányadóssága törlesztésére. A kaliforniai kormányzó tagadja, hogy a segítséget azért kapta volna, mert szerepelt a milliárdos tévéshow-jában.

Március 18-án Arnold Schwarzenegger volt Donald Trump tévéműsorának vendége. A felvétel a kaliforniai kormányzó kongresszusi konferenciatermében készült.

Az egykori Terminátor szerint ennek semmi köze ahhoz, hogy Donald Trump most tízezer dollárt ajánlott fel neki kampányadóssága törlesztésére. Az amerikai adófizetők és fogyasztók jogait védelmező alapítvány azonban nem így gondolja.

A kormányzó "személyes kapcsolatait és népszerűségét használja fel arra, hogy kifizesse kampányadósságait, és ez jogszerűtlen" - állítja Jamie Court.

Trump egyébként most adott először pénzt Schwarzeneggernek, akit egyik legjobb barátjaként mutatott be a show szereplőinek, akik a műsorban azért vetélkedtek, hogy a milliárdos alkalmazza őket.

Címlapról ajánljuk
Rajnai Gergely: új politikai kommunikációról árulkodik a kötcsei beszéd

Rajnai Gergely: új politikai kommunikációról árulkodik a kötcsei beszéd

A Méltányosság Politikaelemző Központ vezető elemzője szerint Orbán Viktor kötcsei beszéde arról tanúskodik, hogy a kormányoldal új tónusra áll át a június 9-ei választások eredményére reagálva. Rajnai Gergely úgy látja, hogy a kormányfő megpróbál bűnbakot képezni Matolcsy György jegybankelnökből.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.10. kedd, 18:00
Sayfo Omar
a Migrációkutató Intézet kutatásvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×