eur:
397.28
usd:
360.42
bux:
71742.77
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett

Brutálisan lefejezett kecskével reklámoz a megacég - képpel

Egy lefejezett kecskével reklámozta legújabb számítógépes játékát a Sony cég.

Az elektronikai óriásvállalat Athénban tartott rendezvényt, amelyen a görög mitológiában játszódó, legújabb számítógépes játékát reklámozta.

A görög fővárosban hősnek öltözött férfiak és félmeztelen nők idézték meg az ókori hangulatot. Az egyik standon egy levágott és lefejezett kecske tetemét is kiállították, és a meghívottak abban is vetélkedhettek, hogy ki tud több nyers belsőséget megenni az állat gyomrából.

Az eseményről szóló tudósítás és a kecske képe bekerült a Sony magazinjába is, amely óriási felháborodást váltott ki.

Állatvédő szervezetek élesen bírálták az elektronikai megacéget. A Nemzetközi Állat Jóléti Alap felháborítónak tartja, hogy állatokat mészárolnak azért, hogy több számítógépes játékot lehessen eladni.

A cég elismerte a hibát, bocsánatot kért az ízléstelenség miatt, és garantálta, hogy hasonló eset a jövőben nem fordul elő. A rendezvényt bemutató magazin 80 ezer példányát visszavonták az újságárusoktól, és utólag a cikket is kicserélték.

A kecskét nem a rendezvény miatt vágták le, azt az eseményt szervező vállalat hozatta egy helyi hentesüzletből - tájékoztatott a Sony szóvivője.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
Este indult meg az új forintgyengülés

Este indult meg az új forintgyengülés

Jelentős gyengülést szenvedett el hétfőn a forint a vezető devizákkal szemben, amellyel kilógott a régiós mezőnyből, így magyarspecifikus okok állhatnak a mozgás mögött. A várt alá bukó magyar inflációs adat nyomán kedden tovább esett a forint, délelőtt megközelítette a 398-as szintet az euróval szembeni árfolyam, így újabb egyhavi forintmélypontot látunk. Délután aztán elkezdett visszaerősödni a magyar fizetőeszköz, amit este gyorsan egy felszúrással el is veszített.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×