eur:
394.08
usd:
364.57
bux:
74051.15
2024. július 31. szerda Oszkár

Kínos videó: szlovákiai magyar politikusok az erotikus bárban

Szlovákiában nyilvánosságra került egy videofelvétel, melyen két dunaszerdahelyi iskolaigazgató látható egy erotikus szórakozóhelyen. A felvétel tanúsága szerint a filmet a rendőrség készítette.

Mindkét iskolaigazgató a Magyar Koalíció Pártja színeiben indul a hétvégi önkormányzati választásokon.

Ibolya Olivér a Kodály Zoltán Általános Iskola igazgatója, az MKP országos etikai bizottságának tagja, Zirig Ferenc dunaszerdahelyi városi képviselő pedig az egyik legtekintélyesebb szlovákiai magyar középiskolát, a Vámbéry Ármin Gimnáziumot vezeti.

A felvételen először egy meztelen nő és egy meztelen férfi látható, majd egy másik teremben a két említett férfi.

A felvételekről nem derül ki, hogy mikor készültek, de a videó mellett feltüntetett szöveg szerint tavaly nyáron törtek rá a szalonra a rendőrök, miközben a három férfi ott tartózkodott.

Ibolya Olivér a Sme napilapnak az esettel kapcsolatban azt mondta, hogy Pozsonyból tartottak hazafelé, és megálltak egy sörre. Ebben ő semmilyen etikai problémát nem lát.

A rendőrség nem erősítette meg, hogy a felvételek autentikusak. Bugár Béla, az MKP elnöke szerint a párt helyi szervezetei döntenek arról, kiket jelölnek a választásokon, azonban morális vétségnek tartja azt, ha iskolaigazgató erotikus intézményt látogat.

Ha kíváncsi a Szlovákiában vihart kavaró felvételre, itt megnézheti!

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Óriási teljesítmény: kilencedik lett Mészáros Krisztofer az egyéni összetettben

Óriási teljesítmény: kilencedik lett Mészáros Krisztofer az egyéni összetettben

A hat (szinte) hibátlan gyakorlatot bemutató Mészáros Krisztofer a kilencedik helyen végzett a férfi tornászok egyéni összetett versenyében. Összpontszáma 83,899 lett.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
Hirtelen hatalmas fordulat volt a forint árfolyamában

Hirtelen hatalmas fordulat volt a forint árfolyamában

A forint szerdán is tovább esett az euróval szemben, a jegyzések 396 felett is jártak, azaz újabb háromhetes mélyponton járt  a magyar fizetőeszköz, aztán késő délután volt egy hirtelen erősödés 394-ig. Ez az esti Fed-döntés előtti, illetve hónap végi pozíciózárásokkal is összefügghetett. A japán jegybank mai váratlan kamatemelése után a jen március óta nem látott csúcsra erősödött a dollárral szemben, ez pedig a carry trade ügyletek miatt nem segíti a magasabb kamatozású devizák erősödését.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×