eur:
388.51
usd:
360.93
bux:
68632.2
2024. május 7. kedd Gizella

Teljesen bizonytalan, mikor indulnak Londonba a Malév gépei

Jelentős késésre kell számítaniuk a Malév járatain a Nagy-Britanniába, vagy az onnan Magyarországra utazóknak - mondta el az InfoRádióban a magyar légitársaság kommunikációs vezetője.

Nagy-Britanniában a legmagasabb szintre emelték a terrorveszély elleni készültség szintjét, miután csütörtök hajnalban a rendőrség több készülő merényletet meghiúsított. A brit rendőrség 18 gyanúsítottat vett őrizetbe.

A Malév négy járata érinti a szigetországot. Németh Krisztina elmondta: a reggeli budapesti járat időben elindult a Gatwick repülőtérre, a többi járat érkezéséről és indulásáról azoban egyelőre nem tudott információkkal szolgálni.

A British Airways Londonból induló járatai már több mint 10 órás késésben vannak.

Németh Krisztina elmondta azt is, hogy Ferihegyen még nem vezettek be kiemelt biztonsági intézkedéseket, ennek azonban felkérés esetén eleget tesznek.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Folytatódik az emelkedés a tőzsdéken

Folytatódik az emelkedés a tőzsdéken

Gazdasági adatok tekintetében ma Németországban érkeznek fontos számok az ipar kilátásaival kapcsolatban, ezen kívül érkezik még európai kiskereskedelmi adat is, illetve a hazai kiskereskedelmi adatokat is ma közlik. Tegnap kimondottan jó hangulatban zajlott a kereskedés a tőzsdéken, nagyot tudott a hazai piacon ralizni az OTP. Ami a mai napot illeti, egyelőre ktiart a tegnapi optimizmus a piacokon, a vezető európai részvényindexeknél kisebb emelkedést láthatunk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×