eur:
390.06
usd:
365.51
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Az olasz Eni olajtársaság által üzemeltetett Agip benzinkút Debrecenben 2015. október 22-én. A Mol Nyrt. és az Eni International B.V. október 21-én szerződést kötött az Eni Hungária Zrt. teljes tulajdonrészének megvásárlásáról, ezáltal összesen 183 töltőállomás üzemeltetését, és az Eni nagykereskedelmi tevékenységeit is átveszi a magyar olajipari vállalat.
Nyitókép: MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Jó hír, egyenesen a benzinkutakról

A nemzetgazdasági miniszter a Mol vezetőivel is egyeztet.

Péntektől a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára is csökken. Előbbi ára 3 forinttal kerül majd kevesebbe, míg a gázolajért bruttó 5 forinttal fognak alacsonyabb árat fizetni a benzinkutak - írja a holtankoljak.hu. Április 12-től a 95-ös benzin literéért átlagosan 641, a gázolajért 653 forintot kell fizetni.

Mint ahogy azt korábban megírtuk, Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter a héten berendelte a Mol vezetőit, mivel szerdától ismét emelkednek az üzemanyagárak. A miniszter korábban úgy fogalmazott, a kormánynak megállapodása van a Magyar Ásványolaj Szövetséggel: „ennek értelmében az üzemanyagáraknak a régiós középmezőnybe kell tartozniuk”, ugyanakkor jelenleg Magyarországon a régióban a harmadik legdrágább az üzemanyag.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Itt a Fed kamatdöntése: reagált az inflációcsökkenés megtorpanására a jegybank

Itt a Fed kamatdöntése: reagált az inflációcsökkenés megtorpanására a jegybank

Az amerikai jegybank magyar idő szerint este 8-kor tette közzé kamatdöntését, amelyből kiderül, hogy a jegybank nem módosította az irányadó rátát. Mindjárt a közlemény első mondatában reagáltak viszont az inflációcsökkenés elakadására. Jerome Powell elnök 20:30-kor tart sajtótájékoztatót.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×