eur:
396.27
usd:
369.83
bux:
70483.91
2024. június 25. kedd Vilmos

Jelentős listára került fel a Baltazár Boutique Hotel

A budai Várban működő szállodát beválogatta a National Geographic Traveller a legjobb 50 európai hotel közé.

Jelentős elismerésben részesült Zsidai Csoport tulajdonban lévő, a gasztronómiára nagy hangsúlyt fektető butikhotel, a Baltazár, amely a National Geogrphic Traveller listáján a legjobbak közé került. A listán még egy magyar szálloda szerepel, a szintén budapesti Bagatelle Gardenhouse.

A Baltazár Boutique Hotel egy smart luxus design butikhotel, 11 egyedileg kialakított, laza, mégis luxus szobával és lakosztállyal. Az elegáns vendégszobákban egyetlen részletet sem hagytak figyelmen kívül;minden egyes szoba sajátos bohém hangulatot áraszt, amely a színek, textúrák, művészeti alkotások és grafikai tervezés innovatív keverékét mutatja be. A vendégszobák mindegyike eredeti vintage és modern bútorokkal és süttői mészkőből készült fürdőszobákkal van berendezve, amelyeket a legmagasabb szintű kényelem és technológia egészít ki.

Az egyedi és hangulatos design, a barátságos személyzet, a központi elhelyezkedés és a személyes, kiváló kiszolgáltatás a Baltazárt Európa egyik legjobb szállodájává teszi.

A Baltazárban nagy hangsúlyt fektetnek a gasztronómiára. A földszinten található a helyiek által kedvelt, vibráló étterem és bár, ahol egy faszenes grillen készülnek a fogások. Gourmet street food, komoly húsok, remek vegetáriánus választék vár: egyszerű, mégis kreatív ételek, amelyek meghatározzák a Baltazár Michelin Guide által ajánlott konyháját.

Címlapról ajánljuk

Csoboth Róbert fiáról, Kevinről: erre a gólra vártam tőle 18 éven keresztül

Csoboth Kevin soha nem fogja tudni azt mondani, hogy én mint szülő nem tettem érte meg mindent – mondta az InfoRádióban az édesapa. Csoboth Róbert beszélt fia pályafutásának kezdetéről, a nehézségekről és arról is, hogy a skótok elleni gól milyen kapukat nyithat meg előtte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.25. kedd, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 25. 12:38
×
×
×
×