eur:
394.94
usd:
363.49
bux:
65450.33
2024. március 19. kedd Bánk, József
Budapest, 2022. augusztus 13. A Kereskedelmi és Hitelbank egyik fiókja a fővárosi Ferenc körúton, a Boráros tér közelében. A belga KBC Bank tulajdonában lévő K&H Bank, Magyarország második legnagyobb kereskedelmi bankja, amely 1987. január 1-jén jött létre Kereskedelmi és Hitelbank néven és jelenleg 208 fiókkal rendelkezik. MTVA/Bizományosi: Róka László
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Róka László

Félnapos leállás jön ez egyik hazai pénzintézetnél

Utalni sem lehet majd.

A K&H Bank tájékoztatása szerint a szolgáltatások javítása érdekében előre tervezett fejlesztéseket, karbantartásokat végeznek egészen december 31-ig minden csütörtök 23 és péntek 2 óra közötti időtartamban.

Az említett órákban valamennyi elektronikus azonosítású banki szolgáltatásában és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi szolgáltatásában átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalható.

A pénzintézet arra is felhívja a figyelmet, hogy 2022. október 22-én (csütörtök) 20 órától péntek 8 óráig banki informatikai rendszerek fejlesztése miatt elektronikus csatornái és az azon elérhető pénzügyi és kiegészítő pénzügyi szolgáltatások szünetelhetnek, valamint a bejövő azonnali utalások visszautasításra kerülnek.

Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Soha nem látott vagyon füstölt el a magyarok bankszámláiról, de végre van, aminek örülhetünk

Soha nem látott vagyon füstölt el a magyarok bankszámláiról, de végre van, aminek örülhetünk

Ugyan a tavalyi utolsó negyedévben végre nem nőtt tovább a sikeres csalások értéke az előző negydévhez képest, ám éves alapon még így is duplázást láthattunk. 2023-ban egyetlen év alatt 23,2 milliárd forintnyi sikeres visszaélés történt a nem kártyás elektronikus pénzforgalomban. A digitális pénzforgalom naposabb oldalát tekintve az látszik, hogy a mobilfizetések gyorsan terjednek, a kártyákkal már kétszer többet fizetünk, mint amennyi készpénzt veszünk fel velük, és a fizetési kérelmek száma is nagyot emelkedett. A hazai pénzforgalom legfontosabb trendjeiről júniusi Financial IT konferenciánkon részletesen is szó lesz.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×