INFORÁDIÓ
2022. szeptember 26. hétfő
Jusztina, Pál

egis

vezérigazgató

kinevezés

gyógyszergyártó

Budapest, 2022. április 18. Az Egis Gyógyszergyár Zrt. Egis Kereskedőháza a főváros XIII. kerületében, a Lehel utca 15. szám alatt. MTVA/Bizományosi: Róka László

Vezetői kinevezések az Egisnél

Infostart

Megerősítette vezérigazgatói tisztségében Poroszlai Csabát az Egis igazgatósága. A társaság gazdasági igazgatói pozíciójára Vándor Balázst nevezték ki.

Poroszlai Csaba 1998-ban kezdte pályáját a Béres Gyógyszergyárnál, ahol 2003 és 2008 között gazdasági igazgatóként dolgozott, és szerzett kiemelkedő szakmai és iparági tapasztalatokat. Az Egishez 2008-ban csatlakozott: a vállalat stratégiai kontrolling vezetőjeként kiemelt fontosságú kontrolling-rendszerek fejlesztéséért felelt. 2011-ben gazdasági igazgatónak nevezték ki, és tagja lett az Egis igazgatóságának is.

Poroszlai Csaba végleges kinevezése az ez év februárjában kezdődő köztes időszakot zárja le, amely időszakra – a korábbi vezérigazgató távozása miatt – felkérést kapott a pozíció átmeneti betöltésére a vezérigazgató-kiválasztási folyamat befejeződéséig – olvasható a gyógyszergyártó vállalat sajtóközleményében.

Hozzáteszik: Vándor Balázs főkönyvelőként, illetve helyettes gazdasági igazgatóként támogatta Poroszlai Csabát az ideiglenes vezérigazgatói megbízás időtartama alatt. Jelen döntéssel egy időben Vándor Balázs gazdasági igazgatói kinevezése is véglegessé vált.

Vándor Balázs 1995 óta dolgozik az Egisben, 2003-tól főkönyvelő-helyettesként, majd egy rövid belső ellenőrzési vezetőként töltött kitérőt követően 2010-től főkönyvelői, számviteli igazgatóhelyettesi, majd számviteli igazgatói pozíciót töltött be.

Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Róka László
A címlapról ajánljuk

×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018