eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: pixabay

A Viber is változtat a járvány miatt

Megemelik a csoportos hívásokban résztvevők potenciális számát, könnyítendő a járvány miatt elrendelt korlátozások alatti kapcsolattartást.

A koronavírus miatt elrendelt karantén intézkedések miatt megkétszerezi a csoportos hívásokban részt vevők lehetséges számát a Viber, így akár tízen is bekapcsolódhatnak a beszélgetésbe - írta a hvg.hu.

Céljuk, hogy "az emberek ebben a kihívásokkal teli időszakban csoportokhoz csatlakozzanak" egy biztonságos online környezetben anélkül, hogy fizikailag azonos helyen legyenek.

A Rakuten Viber növelte fejlesztési forrásait is, hogy az egyre növekvő kapcsolattartási igényeket ki tudja szolgálni.

A portál szerint hasonló bejelentést tett az elsősorban videojátékos közösségeket összefogó platform, a Discord is. A következő néhány hónapra 10-ről 50-re emelik az élő közvetítésekbe és képernyőmegosztásba bekapcsolódók létszámkorlátját.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×