eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik
Nyitókép: pixabay

A Viber is változtat a járvány miatt

Megemelik a csoportos hívásokban résztvevők potenciális számát, könnyítendő a járvány miatt elrendelt korlátozások alatti kapcsolattartást.

A koronavírus miatt elrendelt karantén intézkedések miatt megkétszerezi a csoportos hívásokban részt vevők lehetséges számát a Viber, így akár tízen is bekapcsolódhatnak a beszélgetésbe - írta a hvg.hu.

Céljuk, hogy "az emberek ebben a kihívásokkal teli időszakban csoportokhoz csatlakozzanak" egy biztonságos online környezetben anélkül, hogy fizikailag azonos helyen legyenek.

A Rakuten Viber növelte fejlesztési forrásait is, hogy az egyre növekvő kapcsolattartási igényeket ki tudja szolgálni.

A portál szerint hasonló bejelentést tett az elsősorban videojátékos közösségeket összefogó platform, a Discord is. A következő néhány hónapra 10-ről 50-re emelik az élő közvetítésekbe és képernyőmegosztásba bekapcsolódók létszámkorlátját.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

A szenzor a könnyen megoldható beültetést követően folyamatosan adatokat szolgáltat arról, hogy pontosan mennyi glükóz van a szervezetben. Kis János Tibor diabetológus szakorvos az InfoRádióban elmondta: az ujjbegyes méréssel szemben az okostelefonnal összekapcsolható szenzor 1–5 percenként mér, és naponta 288–1440 eredményt mutat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×