eur:
393.11
usd:
367.17
bux:
65939.26
2024. április 24. szerda György
Nyitókép: Facebook/Austrian Airlines

Bérletet vezet be az Austrian Airlines

A termék már elérhető és kétféle verzióban választható.

Bérletet vezet be az Austrian Airlines, a vásárlók tíz egyirányú, vagy öt oda-vissza járatra szóló jegyet fix áron vásárolhatnak meg. Kétféle verzióban érhető el: a Europe Pass 799, a City Pass 449 euróba kerül - írta a légitársaság közleménye alapján az airportal.hu.

Az Austrian Airlines az Europe Pass-t azoknak ajánlja, akik Európa több városba szeretnének ellátogatni, mivel közel 60 város köül választhatnak az Austrian kínálatából. Egy városba azonban ezzel a bérlettel legfeljebb kétszer lehet utazni. Akik ennél többször szeretnének egy városba látogatni, azoknak a City Pass-t javasolja az Austrian, mivel ezzel a termékkel egy kiválasztott városba lehet repülni.

Egy évig érvényesek és CO²-semleges változatban is megvásárolhatók.

A közelmúltban derült ki, hogy a Wizz Air is tervez hasonló rendszert tervez, ők havi előfizetéses rendszerben gondolkodnak.

Címlapról ajánljuk

Závecz: a Fidesz és még öt erő szerezhet EP-mandátumot

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×