eur:
394.37
usd:
365.29
bux:
65565.66
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nyitókép: wizzair.com/Arpad Foldhazi

Havi előfizetést vezethet be a Wizz Air

Előfizetéses rendszer bevezetését tervezi a Wizz Air, az ügyfelek havi díj ellenében havonta egyszer egy adott útvonalon repülhetnek.

Az előfizetéses rendszer elsősorban a diszkont légitársasággal gyakran utazóknak jelent majd nagy előnyt, ezzel a több piacon is bevezetett népszerűtlen intézkedéseit próbálhatja ellensúlyozni a cég a lengyel Fly4Free cikke szerint. Ezek között szerepel a Wizz Discount Club árainak felemelése és egyes országokban a bankokkal együtt üzemeltetett hűségprogram leállítása.

A rendszer még véglegesítés alatt áll, de néhány részlet a Wizz belső rendszerében megjelent adatok szerint már ismert lehet – írja az airportal.hu. A Wizz Passnak hívott előfizetéses rendszerben az ügyfél havonta egy járatpárral utazhat egy adott útvonalon, ezért egy éven keresztül havi díjat kell fizetnie, amelyet automatikusan terhelnek rá a kiválasztott bankkártyára.

Az előfizetés megvásárlása után az utasok külön költség nélkül jutnak hozzá a repülőjegyhez, de a kiegészítő szolgáltatásokat külön kell megvenni, és szigorú megkötések lesznek az útvonalra, valamint a foglalási és utazási időszakra vonatkozóan.

További részletek egyelőre nem ismertek, így az előfizetés ára és a pontos megkötések sem. A szolgáltatás vélhetően a külföldi munkavállalóknak lesz jó üzlet, akik rendszeresen ingáznak, nekik a Wizz vélhetően olyan árat fog kínálni, amellyel jobban megéri majd előfizetni erre az új szolgáltatásra.

A portál megkeresésére a Wizz Air azt közölte, hogy folyamatosan figyeli a lehetséges új termékek és szolgáltatások iránti fogyasztói igényeket, és keresi azokat a megoldásokat, amelyekkel tovább javíthatja az utazási élményt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Telt ház közelében a Portfolio Vállalati Energiamenedzsment konferenciája!

Telt ház közelében a Portfolio Vállalati Energiamenedzsment konferenciája!

Óriási az érdeklődés a Portfolio április 11-i Vállalati Energiamenedzsment 2024 című konferenciája iránt, amelyen várhatóan Steiner Attila, az Energiaügyi Minisztérium államtitkára is részt vesz. Az egésznapos szakmai rendezvény teltház közelében jár, már csak néhány szabad hely van, így érdemes sietni a regisztrációval, amelyet itt tud megtenni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 28. 10:22
×
×
×
×