INFORÁDIÓ 
2020. április 9. csütörtök
Erhard

digitális témahét

telekom

program

előadás

internet

A személyes márkáról és a jövő szakmáiról tartottak előadást gyerekeknek

A személyes márkáról és a jövő szakmáiról tartottak előadást gyerekeknek

Infostart / InfoRádió - Czwick Dávid

Már az alsó tagozatos diákokat is érdemes lehet bevonni a digitális oktatásba – mondta a Telekom társadalmi felelősségvállalási szakértője a múlt héten rendezett Digitális Témahét tapasztalatairól az InfoRádió Okosvilág című műsorában.

Az idei Digitális Témahét programkínálata szélesebb, mint az előző éveké volt – hangsúlyozta a társadalmi felelősségvállalási szakértő. Márton Csilla kiemelte: négy témában tartottak előadásokat a gyerekeknek, a biztonságos internethasználatról, a közösségi médiáról és a személyes márkáról, a jövő szakmáiról, valamint az informatikai pályaorientációról.

A rendezvény honlapján az iskolák jelentkezhetnek a különböző programokra, a vállalatok, a civil szervezetek és a képzőintézmények pedig közzétehetik, mit kínálnak.

Ezen a héten 108 előadást tartottak a Telekom önkéntesei, 12 településen, 27 iskolában. Így több mint 2500 gyermeket értek el. Bár elsősorban a felső tagozatosokat célozták meg, pedagógusok és iskolavezetők azonban azt javasolták: érdemes kisebb kortól megkezdeni a tájékoztatást.

Nyitókép: Pixabay

Kapcsolódó hang

A személyes márkáról és a jövő szakmáiról tartottak előadást gyerekeknek
 


A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018