eur:
368.82
usd:
344.90
bux:
48462.01
2023. június 7. szerda Róbert
Nyitókép: Pixabay

A személyes márkáról és a jövő szakmáiról tartottak előadást gyerekeknek

Már az alsó tagozatos diákokat is érdemes lehet bevonni a digitális oktatásba – mondta a Telekom társadalmi felelősségvállalási szakértője a múlt héten rendezett Digitális Témahét tapasztalatairól az InfoRádió Okosvilág című műsorában.

Az idei Digitális Témahét programkínálata szélesebb, mint az előző éveké volt – hangsúlyozta a társadalmi felelősségvállalási szakértő. Márton Csilla kiemelte: négy témában tartottak előadásokat a gyerekeknek, a biztonságos internethasználatról, a közösségi médiáról és a személyes márkáról, a jövő szakmáiról, valamint az informatikai pályaorientációról.

A rendezvény honlapján az iskolák jelentkezhetnek a különböző programokra, a vállalatok, a civil szervezetek és a képzőintézmények pedig közzétehetik, mit kínálnak.

Ezen a héten 108 előadást tartottak a Telekom önkéntesei, 12 településen, 27 iskolában. Így több mint 2500 gyermeket értek el. Bár elsősorban a felső tagozatosokat célozták meg, pedagógusok és iskolavezetők azonban azt javasolták: érdemes kisebb kortól megkezdeni a tájékoztatást.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×