eur:
394.24
usd:
370.3
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Személyi jövedelemadó-bevallást adnak fel a 62-es postán, Budapesten. Éjfélkor lejár az szja-bevallások beadásának határideje. Megerősített szolgálattal készült a várható adóbevallási rohamra a Magyar Posta.
Nyitókép: Soós Lajos

Ellepi a plázákat a NAV

Ezúttal azonban nem kell izgulniuk az árusoknak, nem ők lesznek a célkeresztben, egészen másfajta akcióra készül az adóhatóság.

Az szja-bevallás benyújtási határidejéig több alkalommal és országszerte több plázában és hipermarketben is várják az ügyfeleket a NAV munkatársai - közölte Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

Kiss Péter András szóvivő közleményéből kiderül, hogy a Budapesten kívül 11 megyében felállított rögtönzött ügyfélfogadási helyeken

az szja-bevallással kapcsolatos teendőkben segítenek az adóhatóság szakemberei.

Az ideiglenes ügyfélfogadási helyeken bárki jóváhagyhatja a NAV által készített szja-bevallási tervezetet, leadhatja papíralapú személyijövedelemadó-bevallását, ügyfélkaput nyithat, sőt, a NAV munkatársai az 1+1 százalék elektronikus felajánlásában is segítenek.

Május 20-án éjfélig lehet átnézni, elfogadni, kiegészíteni a NAV által készített szja-bevallási tervezetet,

amit legegyszerűbben az ügyfélkapuval rendelkezők tehetnek meg a NAV honlapjáról elérhető netes felületen. Mindenki, aki maga készít szja-bevallást, vagy a tervezetet fogadja el, május 20-án éjfélig rendelkezhet adója 1+1 százalékáról. Azok, akik elakadnak a tervezet jóváhagyásában, esetleges kiegészítésében vagy a felajánlásban, hívhatják a NAV Infóvonalát is a 1819-es telefonszámon.

Címlapról ajánljuk
Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz
élő közvetítés

Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz

A Liverpool szempontjából katasztrofálisan „sikerült” első mérkőzés miatt háromgólos hátrányból kezdik a Vörösök Bergamóban az Atalanta elleni visszavágót. A tét az Európa-liga elődöntőjébe jutás. Szoboszlai Dominik visszakerült a kezdő tizenegybe, a középpályások közül Endo és Elliott is kimaradt.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×