eur:
392.37
usd:
365.87
bux:
66823.06
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Pixabay

Nem véletlenül nőtt ennyivel a debreceni reptér forgalma

Folyamatosan gyarapszik a célállomások száma a cívisvárosból.

Csaknem 40 százalékkal nőtt a debreceni légikikötő forgalma az egy évvel ezelőttihez képest, a bővülés mértéke tovább nőhet, hiszen mostantól újabb három célállomásra közlekedik menetrend szerinti járat - írja a Dehir.hu.

Az idei év első három hónapjában már több mint 102 ezer utas választotta a debreceni repteret, tavaly ugyanilyenkor kevesebb mint 73 ezer utasnál tartott a légikikötő. Március-március viszonylatban még durvább az emelkedés, 45 százalékos.

A számok mögött részben a tavaly karácsony előtt indult négy új célállomás áll, Dortmundba, Sheffieldbe, Bázelba és Barcelonába már heti többször is el lehet indulni a cívis városból.

Az új állomások pedig: Mallorca, Málta és Ciprus - az első járatokra 60-70 százalékos volt a töltöttség, amit a reptér átlagon felülinek tart.

Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×