eur:
393.49
usd:
368.24
bux:
66258.84
2024. április 24. szerda György
Az MKB Bank márvány cégtáblája a központi székháza kovácsoltvas bejárati kapuja mellett a főváros V. kerületében, a Váci utca 38-ban. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

Jelzáloghitel Centrumot nyitott partnerei részére az MKB Bank

A Dévai utcai centrum létrehozásával a bank elsődleges célja az, hogy a főváros központi helyén, modern környezetben, egymással párhuzamosan, több csatornán is biztosítsa a jelzáloghitelek ügyintézésének professzionális lehetőségeit.

Újabb jelentős fejlesztéssel kezdte az évet az MKB Bank. Országos fiókhálózatának folyamatos modernizálásával párhuzamosan a pénzintézet az év első napjaiban nyitotta meg hitelközvetítő partnerei részére létrehozott Jelzáloghitel Centrumát.

Budapesten, a Dévai utca 23. szám alatt található centrum a partnerek előzetesen felmért igényeinek megfelelően került kialakításra. Létrehozásával a bank elsődleges célja az, hogy a főváros központi helyén, modern környezetben, egymással párhuzamosan, több csatornán is biztosítsa a jelzáloghitelek ügyintézésének professzionális lehetőségeit.

A Jelzáloghitel Centrumban a partnermenedzsment és a hitelközvetítői együttműködések területén kimagasló tapasztalatokkal rendelkező hiteltanácsadók állnak rendelkezésre.

A centrum a partnerek és az ügyfelek részére is gyors és teljes körű tájékoztatást biztosít, felgyorsítja a lakáshitelek folyósítását és az ügyletek mielőbbi megvalósulását, ezzel is növelve az ügyfélélményt és -elégedettséget.

A Jelzáloghitel Centrum szakmai tapasztalatai tudásközpontként épülnek be a bank jövőbeni hitelezési fejlesztéseibe, a működési tapasztalatok támpontként szolgálnak az MKB Bank által a jövőben létrehozandó további centrumok kialakításához.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Drasztikusan megnőtt ez emberiség energiafelhasználása - Zajlik az energetikai forradalom

Drasztikusan megnőtt ez emberiség energiafelhasználása - Zajlik az energetikai forradalom

Bár most minden rossz okozójának az üvegházhatású gázokat tartjuk, földtörténeti időtávon nézve a tüzet alig néhány perce használjuk. Az emberiség energetikai növekedése hatalmas, az ókori Egyiptomban 3500 kcal-t használtak fel az emberek naponta, ma ez fajlagosan 250 000 kcal fejenként - emelte ki a Portfolio Sustainable Tech 2024 konferenciájának harmadik szekciójában Molnár Szabolcs, az MVM Zrt. termelési felügyeleti igazgatója. Hogy mi a hidrogén szerepe, illetve hogy állunk a szél vagy a fotovoltaikus energia terén, arról is beszéltek a szakértők.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×