eur:
393.72
usd:
364.73
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Sárecz Zsolt lett az Antenna Hungária vezérigazgatója

Sárecz Zsoltot nevezte ki az Antenna Hungária Zrt. vezérigazgatójának Bártfai-Mager Andrea, a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter 2018. szeptember 1-el, Kápolnai András korábbi vezérigazgató közös megegyezéssel távozik a cégtől - közölte a miniszter sajtó és kommunikációs főosztálya.

Sárecz Zsolt több évtizedes, a távközlési iparban és a pénzügyi szektorban szerzett tapasztalatokkal, vállalatvezetői gyakorlattal rendelkező szakember - írják a közleményben.

Ismertetésük szerint Sárecz Zsolt pályafutását könyvvizsgálóként kezdte, majd 1996 és 2011 között az Invitel Távközlési Zrt.-nél töltött be különböző vezetői tisztségeket. Utóbb a Dataneum Zrt. elnök-vezérigazgatójaként dolgozott 2011 és 2014 között, majd 2014-től a Monarte Kft. ügyvezető igazgatója volt. Az Antenna Hungária Zrt. élére történő kinevezéséig 2016-tól pedig a Grid CEE Zrt. vezérigazgatói feladatait látta el.

A közleményben kifejtik: Kápolnai András vezetésével a hazai tulajdonba került Antenna Hungáriát sikerült növekedési pályára állítani mind a műsorterjesztési és média, mind a távközlési üzleti területeken. Nyereséges működés mellett a cégcsoport árbevétele a 2014-es 16 milliárd forintról 45 milliárdra emelkedett. Az ingyenes földfelszíni televíziós platform, a MinDig TV kínálatában elérhető csatornák száma a korábbi 8-ról 12-re bővült, valamint mindiGO néven elindult egy új OTT (Over-The-Top) szolgáltatás is.

A társaság portfóliójába új szolgáltatásként bekerült a műsorgyártás, valamint kiépült Magyarország legnagyobb audiovizuál-technikai eszközparkja, amely lehetővé teszi bármilyen nagyságú rendezvény teljeskörű kiszolgálását - közölte a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter sajtó és kommunikációs főosztálya.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×