INFORÁDIÓ 
2019. március 24. vasárnap
Gábor, Karina

hernádi zsolt

mol

fogyasztói szokások

Tiszaújváros, 2018. március 19. Hernádi Zsolt, a Mol-csoport elnök-vezérigazgatója beszédet mond a Mol Nyrt. tiszaújvárosi szintetikusgumi-gyárának avatásán 2018. március 19-én. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Hernádi Zsolt: a változás iránya látható, a sebessége nem

A változások gyorsabban következnek be, mint arra számítani lehet, csak a fejlődés irányát lehet látni a sebességét nem – mondta az InfoRádiónak adott interjúban a Mol vezérigazgatója. Hernádi Zsolt a Budapesti Corvinus Egyetem Társadalmi Jövőképesség Kutatóközpontjának "Társadalmi Jövőképesség-Egy új tudományterület bemutatkozása" című konferenciáján adott elő.

Hernádi Zsolt úgy fogalmazott, látni azt a generációt, amelyiknek már mások a fogyasztási igényei, már nem birtokolni, hanem használni akarják a dolgokat és azok élvezeti részét megfogni.

Éppen ezeknek a változásoknak elébe menve vesz részt a Mol az olyan megosztáson alapuló fejlesztésekben mint a Mol Bubi és a Mol Limo. A Mol vezérigazgatója hagngsúlyozta, hogy ezek a fogyasztói igények exponenciálisan nőnek, ezért

társadalmasítani kell bizonyos termékeket, azt kell megbecsülni, hogy mennyi lesz a vélhető, jövőbeni igény rá.

Arra a kérdésre, hogy meddig szól a Mol stratégiája Hernádi Zsolt úgy fogalmazott, a stratégiának mozgósító erejűnek kell lennie a cégen belül is és a részvényesek felé is.

A jövőképességen van a hangsúly.

A Mol-nak 2030-ig van egy terve arról, mit szeretne megvalósítani, de miután csak a fejlődés irányát lehet látni, a sebességét nem, ezért a cégnek rohamos ütemben kell felmérnie a jövőbeni változásokat, hogy ne késsen le róluk.

Nyitókép: Czeglédi Zsolt

Kapcsolódó hang

Hernádi Zsolt a jövőről
 


Hernádi Zsolt az Arénában 1. rész
 


Hernádi Zsolt az Arénában 2. rész
 


A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    Portfolio    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018